Momenteel zijn er geen kantoren en werk/opslagruimte meer beschikbaar

kantoorruimte

Over Bedrijvenpark Kabelweg Huizen

Bedrijvenpark Kabelweg Huizen is een bedrijvenpand waarin meer dan 50 ruimtes verhuurd worden. Deze zijn verdeeld in opslag- en werkruimtes van 20 – 100 m2. Daarnaast zijn er ook een aantal grote opslagruimtes met laaddock. Bovendien zijn er op de begane grond en op de 1e verdieping kantoren beschikbaar, welke overigens ook uitstekend voor een webshop gebruikt kunnen worden. Kleine opslagruimte en kantoor ernaast. Het Bedrijvenpark bevindt zich op het industriegebied 't Plaveen, een gemengd bedrijventerrein op een markante locatie naast de jachthaven in Huizen.

Bijzonder bedrijven concept


Binnen Bedrijvenpark Kabelweg Huizen bieden we voor creatieve ondernemers een unieke werkplek. Ondernemers die behoefte hebben aan een kantoor, vergaderruimte of opslagruimte voor bijvoorbeeld een webshop vestigen in het kantoordeel van het pand. De opslagruimtes en ruimtes met laaddock zijn achter het kantoordeel te vinden. Regelmatig organiseren wij een huurdersborrel en wij houden de huurders op de hoogte door een nieuwsbrief die regelmatig verschijnt.

Ruimtes

Op de begane grond en eerste verdieping van het kantoorgedeelte zijn de kantoren te vinden waar ondernemers hun bedrijf/webwinkel/uit de hand gelopen hobby kunnen uitoefenen. Er is een grote vergaderruimte die voor meetings gebruikt kan worden.

Afhankelijk van de wensen zijn tijdelijke, vaste en langdurige huurcontracten mogelijk.

Verschillende extra’s

Bedrijvenpark Kabelweg Huizen biedt aan haar huurders veel extra’s. Ten eerste zijn de huurprijzen erg laag en verschillende extra’s zijn bij de prijs inbegrepen, zoals gratis parkeren en een eigen afgesloten postvak.

Interesse in één van de ruimtes? Wij geven graag een rondleiding.

Nieuws

Lichtkoepels

In de laaddocks zijn de bestaande daklichten vervangen door nieuwe lichtkoepels. Er komt nu fantastisch licht binnen waardoor overdag de verlichting in de opslagruimtes niet aan hoeft. Bovendien isoleren de nieuwe lichtkoepels uitstekend waardoor de temperatuur in de geko...

Kijk verder

Het pand bestaat 40 jaar!

Op 29 april 1977 is de Kabelweg geopend. Het was een gloednieuw en modern kaaspakhuis waar vele bekende kaasmerken, zoals Maaslander, Old Amsterdam en andere kazen gerijpt werden. Het pand was opgedeeld in verschillende hallen dit is op de dag van vandaag nog steeds zicht...

Kijk verder
Meer Nieuws
  • Over Bedrijvenpark Kabelweg Huizen